PLOV Lounge & banquet hall – ресторан східної кухні у Києві, розкішний концептуальний заклад, зразок східного оздоблення та гостинності, з європейським рівнем обслуговування та фьюжин-кухнею (синтез узбецької та європейської кулінарних традицій). Основа меню – автентична узбецька їжа. Тому, інгредієнти для традиційних страв спеціально поставляють з Узбекистану. В основному це прянощі, жовта солодка морква і спеціальний сорт рису «лазер», який виростає в Хорезмі. Ви абсолютно точно полюбите тутешню їжу, адже ще одна сторона східної гастрономії – видовищність! Ресторан обладнаний контактними кухнями і готовий балувати своїх гостей справжніми гастро-шоу, залучаючи в світ таїнства приготування східних страв.
В інтер'єрі PLOV переважають спокійні приємні відтінки, традиційні орнаменти та вишуканий декор. Стрілчасті арки і ніші відтворюють специфіку східної архітектурної традиції. Багаторівневе оформлення і ідеально продумане світло, з великою кількістю підвісних елементів, вінчають загальну концепцію PLOV Lounge & banquet hall. Крок за кроком, осягаючи інтер'єрну мозаїку ресторану, ваше естетичне задоволення буде тільки рости. Серед особливих задоволень в Плов – високий кальянний сервіс з великою фірмової картою кальян-сетів і першокласне караоке, з тематичними шоу-програмами і професійним технічним обладнанням.